Recent Posts

ConsumentenClaim. Truckkartel-karaoke met Henk Wijngaard

 

 

 

Door verboden prijsafspraken betaalden bedrijven jarenlang te veel voor hun vrachtwagens. Grote fabrikanten zoals DAF, Volvo, Scania, MAN, Iveco, Renault en Daimler (Mercedes-Benz) waren bij het kartel betrokken en hebben tussen 1997 en 2011 de verboden prijsafspraken gemaakt. De trucks werden voor een te hoge prijs verkocht. In dit soort gevallen heeft u als bedrijf over het algemeen 20% tot 30% te veel betaald voor uw vrachtwagens.  Henk Wijngaard - de vader aller truckers- was meer dan bereid om ons te helpen en zong voor ons zijn bekende 'vlam in de pijp' opnieuw in. Dank Henk!

 

 

 

 

Please reload

January 11, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Dennis Zijlstra Freelance Copywriter Art Director reclame  Amsterdam