top of page

Storytelling On That Ass

Bij On That Ass sluit je een abonnement af en ontvang je elke maand een unieke boxer op je deurmat. Wie wil dat nou niet? Voor dit retecoole bedrijf mocht ik hun verhaal op papier zetten:

websitecopy storytelling

On That Ass in short.

Bij On That Ass geloven we dat kwalitatieve underwear betaalbaar én retecool kan zijn. Want saaie boxershorts zijn er al genoeg! Daarom creëren onze designers elke maand de tofste designs voor jou. Hoe cool is dat? Onze members worden elke keer verrast met een nieuwe boxershort met een unieke print. Onze boxershorts worden gemaakt van premium cotton en zijn ontworpen voor ultiem draagcomfort. Dus ook dat zit wel goed. De designs van On That Ass zijn altijd kleurrijk, smaakvol en uitdagend. Zo laat je iedereen zien dat alleen het beste ondergoed goed genoeg voor jou is!

Designs om je vingers bij af te likken.

Futuristische Ufo’s, strak geïllustreerde dino’ s? Het is elke keer een verrassing wat er op je deurmat valt. Voor de ontwerpen laten onze designers zich inspireren door alles wat ze om zich heen zien. Van Pop-art, Hip-Hop tot graffiti. En ze laten vervolgens hun creativiteit de vrije loop. Het resultaat: Elke keer een prachtige en unieke boxershort, die ze zelf ook graag dragen.

No strings attached.

Met je membership heb je recht op elke maand een nieuwe boxershort. Maar no worries. Bij ons zit je nergens aan vast! Zit je even wat krap bij kas? Of ga je een paar maanden surfen in Australië? Dan pauzeer je gewoon je abonnement. Easy as that! Oh ja, omdat we elke maand een nieuwe boxershort maken (en dus geen vaste collectie hebben), zijn ze niet verkrijgbaar in de winkel. En we zijn zo overtuigd van ons product, dat je je eerste boxershort gratis mag proberen. Wedden dat je verslaafd raakt!

Zitten als gegoten.

Maar zitten ze wel lekker dan? You bet! Een boxershort van On That Ass wordt gemaakt van de beste materialen en is ontworpen voor een perfecte pasvorm. Met 95% katoen en 5% elastane, wat hem extra veel draagcomfort geeft. De elastische waistband is lekker breed zodat de boxer goed aansluit.

Om de kwaliteit te waarborgen, hebben we zeer nauw contact met onze leveranciers. Zo kunnen we garanderen dat ze onze hoge standaarden aanhouden.

Collector items.

Onze shorts zijn natuurlijk al stuk voor stuk uniek. En worden maar één keer gemaakt. Maar af en toe gaan onze designers helemaal los en maken ze een Special Edition. Echte collectors items, die in slechts beperkte oplage geproduceerd worden. Wil je er ook een hebben? Dat kan. Maar let op: Ze zijn altijd heel snel uitverkocht. Dus zorg dat je er snel bij bent. Want op is ook echt op!

Recent Posts
Archive
bottom of page