Recent Posts

De Stille Rampenkrant: Een speciale NRC-Next bijlage voor Het Rode Kruis.

April 8, 2015

Het Rode Kruis maakt zich ook hard voor de rampen die maar weinig media-aandacht krijgen. Stille rampen die snel naar de achtergrond verdwijnen, én de rampen die soms niet eens de krant halen. Tijd dus om hier wat aan te doen.

 

Als freelance creatief team ontwikkelden we samen met Pepperminds een speciale bijlage voor in het NRC Handelsblad om namens Het Rode Kruis aandacht te vragen voor de stille rampen. Deze speciale krantenuitgave werd tevens ingezet voor Fieldmarketing (D2D en op straat).

 

Reclamebureau Pepperminds
Klant  Het Rode Kruis
Copywriter Dennis Zijlstra
Art Director Victor Mulder
 

Please reload

January 11, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Dennis Zijlstra Freelance Copywriter Art Director reclame  Amsterdam